WebArchiv - archiv českého webu

Pozvání na seminář Proces dialogu a kulatý stůl komunitní mediace

31.03.2016

Dovolujeme si Vás pozvat na dvě akce:

První je seminář komunitní mediace s názvem Proces dialogu, který se uskuteční 31. března - 2. dubna v Praze, a který povedou zkušení lektoři z organizace Mediators Beyond Borders (Mediátoři bez hranic).

 

Zde se dozvíte o hlavních zásadách pro nalezení konsenzu a návod, jak účinně řešit spory uvnitř komunit. Cena za třídenní lektorský kurz je 3000 Kč. Více informací naleznete v přiložené pozvánce a na www.esi-cz.eu

 

Zároveň si Vás dovoluji pozvat pondělí 4.dubna od 13 hodin do Hradce Králové, kde se v prostorách sálu Albrechta z Valdštejna Krajského úřadu uskuteční kulatý stůl na téma komunitní mediace, pořádaný Evropským institutem pro smír, mediaci a rozhodčí řízení, o.p.s. pod záštitou Bc. Lubormíra France. Zde si budou zkušení američtí mediátoři  a hosté vyměňovat své různorodé zkušenosti k tomuto tématu. Vstupné je zdarma.

 

V případě zájmu o jednu či druhou akci, kontaktujte, prosím, organizátorku akce JUDr. Evu Vaňkovou na adrese: eva.vankova@esi-cz.eu. Zároveň budeme rádi za šíření této pozvánky.

 

Na pozvání místopředsedkyně Senátu PČR paní Mgr. Miluše Horské.

Pozvánky najdete též v přílohách.

Přílohy:

docPozvánka 1 pdfPozvánka 2



Václav Drašnar publikováno: 17.03.2016 10:36 zobrazeno: 1493x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus