WebArchiv - archiv českého webu

Seminář "Demokracie pro všechny!" - výzva budoucí plánovací komisi

"Demokracie pro všechny!" - první letošní kurz EYCE hledá své vedoucí.

Ekumenická rada evropské mládeže (EYCE) přichystala jako první seminář roku 2010 aktuální téma „Demokracie pro všechny!“, výcvikový kurz pro vedoucí mládeží a mladé lidi, který se zaměří na dialog generací. Jeho cílem je propagovat aktivní přístup k demokracii a její aplikaci v občanské společnosti především střední a východní Evropy. Má být výzvou mladým křesťanům, aby se zapojovali do demokratizačních procesů ve svých zemích.

 

 

 

V tuto chvíli EYCE vyzývá všechny zájemce, aby se hlásil jako členové mezinárodní plánovací komise (IPC). Kandidáti by měli mít zkušenosti a znalosti z oboru a základní znalosti o vedení mladých skupin a organizování seminářů. Dobrá znalost angličtiny nutná!

 

 

 

Data byla stanovena takto:

 

15. – 17. února – přípravné setkání v Tallinu, Estonsko

 

16. – 18. dubna – přípravné setkání, tamtéž

 

18. – 52. dubna – samotný kurz, tamtéž

 

 

 

Je bezpodmínečně nutné, aby se členové IPC mohli dostavit na setkání v jejich plném rozsahu! Finance pokrývá pořadatel z grantu Rady Evropy.

 

 

 

Informace o detailních cílech a nástrojích semináře naleznete v příloze. Přihlášky zasílejte na adresu general.secretary@eyce.org a v kopii na dekanovska@ccsh.cz. Delegovat Vás bude muset církev skrze Ekumenickou radu církví!!!

Přílohy:

docCíle kurzu "Demokracie pro všechny!"



Kateřina Děkanovská publikováno: 14.01.2010 10:15 zobrazeno: 3305x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus