WebArchiv - archiv českého webu

Pozvánka na slavnostní představení Labyrint

22.10.2021

Rádi bychom Vás pozvali na slavnostní představení Labyrint na motivy díla J. A. Komenského, které se uskuteční 22. 10. 2021 v 17h v Obecním domě, kde byla v roce 1918 založena ČCE navazující na odkaz Jednoty bratrské.

Nejen v době velkých otřesů, které zažíváme, může toto nadčasové dílo nastavit zrcadlo společnosti, ale také dovést k naději, že z každého labyrintu je cesta ven - bezpečné místo, které se nachází jen v Bohu. Věříme, že představení je vhodným základem pro přemýšlení a rozhovory o této naději. Rádi bychom tedy zážitek z představení zprostředkovali co nejširšímu publiku.

Pořadatel nabízí možnost 35% slevy (platí pro červenou zónu).

Pro získání takto zvýhodněných vstupenek prosím napište na adresu produkce: klarevitz@klarevitz.cz.

Poskytneme slevový kód, který pak lze uplatnit na stránkách Ticketlive, kde jsou vstupenky v předprodeji: Scénické oratorium Labyrint 2021 | TicketLIVE - Naživo je to nejlepší.

Ticketlive má pro představení také tři prodejní místa poblíž Obecního domu. Při zrušení představení v případě zhoršení epidemiologických podmínek zaručujeme vrácení vstupného.

Hudebně scénické představení v podání sólistů z Městského divadla Brno, symfonického orchestru Camerata Moravia a pěveckého sboru Chermon pod taktovkou dirigenta Joela Hány nabízí výjimečný kulturní zážitek pro celou rodinu. „Labyrint světa a ráj srdce“ je zpracován v současném jazyce tak, aby představení bylo srozumitelné pro všechny věkové kategorie, abychom mohli přiblížit i dětem děj nejslavnějšího Komenského díla. Tomu napomáhají melodické písně i krásné moderní kostýmy výtvarníka Davida Janoška. V hlavních rolích se představí Jiří Mach, Radek Novotný a speciální host, Jan Sklenář. Součástí bude také vyvrcholení ankety Zlatý Ámos, kdy spolu s vítězným pedagogem vytvoříme otisk chodidla, tzv. Ámosovu stopu.

Děkujeme.

S přáním Božího pokoje

Jarmila Beková,

autorka

 

Upoutávka: https://youtu.be/vFgMY55xc64

 Mgr. Jarmila Beková, Ph.D.  bekovajarmila@gmail.com , www.chermon.cz

 

Přílohy:

jpg4716-20211022_labyrint_oratorium_j-a-komensky_plakat.jpg



Josefína Hudcová publikováno: 30.09.2021 01:55 zobrazeno: 243x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus