WebArchiv - archiv českého webu

Křesťanské setkání rodin s dětmi v Brně

11.04.2014

Rozhovory nad Biblí, karneval, divadlo i nedělní dětská bohoslužba bude součástí křesťanského setkání rodin s dětmi, které se uskuteční v Brně víkend před Velikonocemi, 11. – 13. dubna 2014. Pořadatelé počítají také s programem pro rodiče zaměřeným na modlitbu v rodině nebo úlohu otce ve výchově. Dvakrát za sobotu tak budou mít dospělí čas sdílet své zkušenosti a myšlenky, zatímco o zábavu pro děti se postará tým dobrovolníků. Závěrečnou nedělní bohoslužbu povede brněnský biskup Juraj Dovala.

Akce se uskuteční v penzionu Zahrada, který v Lipové ulici v Brně provozuje tamní diecéze. Každá rodina bude mít k dispozici samostatný pokoj s dvěma až třemi lůžky, která bude možné doplnit vlastními karimatkami či dětskými postýlkami. Podrobné informace lze najít například na webové adrese www.ccshbrno.cz nebo je možné pořadatele kontaktovat na emailu irena.kosickova@gmail.com. Rodiny i dobrovolníci starší 13 let se mohou přihlásit na stejném místě nejpozději do 5. dubna.

 

 

Přílohy:

jpgManželé Soldánovi s dětmi pngPozvánka



Václav Drašnar publikováno: 28.02.2014 01:32 zobrazeno: 2421x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus