WebArchiv - archiv českého webu

Oznámení z náboženské obce naší církve v Praze na Vinohradech

Přátelé v Kristu, sestry a bratři,

všichni studenti a vyučující na HTF UK!


Ve stále trvajícím nouzovém stavu pokračujeme ve slavení bohoslužeb po internetu,
nedělních i středečních: V neděli v 9:00 se “scházíme” na facebookové stránce CČSH Vinohrady www.facebook.com/ccshvinohrady, kde pro vás živě přenášíme bohoslužbu z našeho sboru.

 


Ve středu v 19:00 se pak “scházíme” na facebookové stránce Studentský kostel HTF www.facebook.com/StudentskyKostelHTF, kde pro vás živě přenášíme studentské bohoslužby studentských i farářských hostů, z různých míst. Pokud byste nestíhali živý přenos, tak záznamy nedělních i středečních bohoslužeb jsou během pár hodin umístěny na youtube kanál CČSH Vinohrady www.youtube.com/channel/UCbXpzqyudU23wWgEpd2_5bg. Záznamy bohoslužeb, kázání, úvahy a další informace z celé CČSH naleznete na novém webu www.aktualne.ccsh.cz, případně na www.husitskebohosluzby.cz.

 


V tomto čase se nescházíme k biblickým hodinám, ovšem doporučujeme online
biblické hodiny čerčanského faráře Petra Wagnera, kterého znáte mimo jiné určitě třeba z cyklu o spiritualitě v populární hudbě, který v našem sboru před nějakým časem probíhal - www.youtube.com/watch?v=ZReceVQsy40&t=10s.

 


Jsme rádi, že i v tomto čase se můžeme, i když na dálku, stále setkávat k naslouchání
Božímu slovu i ke společnému zpěvu a modlitbám a zveme vás, abychom společně slavili i Velikonoce. Všechny velikonoční bohoslužby budou vysílány podobně jako nedělní, tedy na facebooku s následným záznamem na youtube:

 


5. 4. 9:00 Květná neděle
9. 4. 18:00 Zelený čtvrtek
10. 4. 18:00 Velký pátek
11. 4. 20:00 Bílá sobota
12. 4. 9:00 Velikonoční neděle

 


V případě potřeby duchovního rozhovoru, ale třeba i jen touhy si obyčejně popovídat, nebo vyřešit nějaký problém, se nám nebojte ozvat telefonem nebo mailem. Jsme připraveni vás vyslechnout, povzbudit, poradit a pomoci.

 

Poslední list duchovních Daniela a Filipa pro tyto dny po rozkliknutí zde.

 


Ať vás Pán pozvedá na těle i na duchu.
Daniel - +420 736 760 982, majer@hs-vinohrady.cz
Filip - +420 777 580 275, sedlakfilip1@gmail.com

 

 



Klára Matoušová publikováno: 09.04.2020 02:14 zobrazeno: 352x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus