WebArchiv - archiv českého webu

Mezinárodní seminář o překonávání bariér a smíření konfliktů v Corrymeele

Seminář EYCE v Severním Irsku se zaměří zejména na konflikty mezi církvemi i mezi jinými skupinami. Účastníci budou hledat možná východiska a způsoby smíru. Termín odeslání přihlášek do 5. května!!!

Evropská rada ekumenické mládeže (EYCE) se sídlem v Bruselu zve na mezinárodní seminář do Corrymeely, prakticky jediného centra, kde se znesvářené strany letitého konfliktu v Severním Irsku mohou sejít na neutrální půdě a jednat. Proto bylo také toto místo vybráno pro školení o překonávání konfliktů. Výborně tak zapadá také do projektu Světové rady církví "Dekáda za překonávání násilí".

Kurz je určen mladým lidem od 18 do 30 let věku, kteří jsou aktivně účastni v církvi. V příloze najdete zvací dopis se všemi informacemi a přihlášku, která musí být do Bruselu odeslána nejpozději do 5. května 16:OO SEČ!!! Následně vyčkejte na "Acceptance letter".

Pozor! Jednacím jazykem je angličtina! Úroveň znalosti alespoň střední.

Účastnický poplatek je 200 eur, ale EYCE díky svým sponzorům může občanům ČR poskytnout až 90% slevu na účastnickém poplatku i na cestovném. O proplacení zbytku ze strany ERC, která je partnerskou organizací EYCE je možné jednat.

Hlašte se individuálně, prosím. Případné přijetí ohlašte, prosím, na e-mail vodickova@ccsh.cz. Veškeré finanční záležtosti musí být vyřízeny skrze Odbor pro vnější vztahy.

Přílohy:

docPřihláška pdfZvací dopis



Kateřina Děkanovská publikováno: 18.04.2008 09:16 zobrazeno: 3616x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus