WebArchiv - archiv českého webu

Vítání léta s Nazaretem a benefiční koncert Lakomá Barka

Vážení přátelé,

srdečně Vás zveme na Vítání léta s Nazaretem v sobotu 17. června od 13.00 do 17.00 hodin. Během odpoledne se můžete těšit na vystoupení nazaretského tanečního a divadelního souboru Kukačky, kapely KdoMělČas a Hrajeto. Připravujeme pestrý program pro celou rodinu – tvořivé dílny, hry a soutěže, pohádku Divadélka Máma a táta, skákací hrad, malování na obličej a další. Zveme Vás také na prohlídku sociálně terapeutické dílny Nazaretu. Těšit se můžete i na občerstvení a Jarmark neziskovek. Dnem vás provede moderátor Milan Džuba.

 

Navečer – od 18.00 hodin Vás zveme na benefiční koncert pro Nazaret – zahraje Lakomá Barka. Vstupenky můžete zakoupit v infocentrech nebo na www.cbsystem.cz (dospělí 100, Kč v předprodeji, 120,- Kč na místě, děti do 15 let a osoby ZTP 50,-Kč v předprodeji, 60,- Kč na místě). Výtěžek koncertu použijeme na podporu provozu sociálně terapeutické dílny.

Akce probíhá s finanční podporou Jihočeského kraje a s podporou města Borovany. Děkujeme. 

Více info na www.nazaret.cz

 

Pozvánky v přílohách.

Přílohy:

pdfPozvánka 2



Václav Drašnar publikováno: 22.05.2017 02:07 zobrazeno: 946x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus