WebArchiv - archiv českého webu

Nabídky a výzvy z České národní agentury Mládež

Důležité informace a nabídky školení a programů pro všechny, kteří pracují s mládeží nebo sami mládeží jsou a chtějí přispívat k lepšímu světu.

Compasito

5. června 2008

Manuál pro výchovu dětí k lidským právům

Compasito je mladší bráška Kompasu a je to manuál pro všechny učitele a školitele, kteří chtějí s dětmi ve věku 7 až 13 let objevovat lidská práva.

Compasito obsahuje 42 praktických aktivit pro výchovu k lidským právům, představuje práva dětí a lidská práva a taky nabízí praktické tipy, jak využít publikaci při různých formálních a neformálních vzdělávacích aktivitách.

Compasito je zdarma ke stažení v angličtině na: http://eycb.coe.int/compasito.

Výzva k předkládání návrhů

5. června 2008

Podpora informačních činností týkajících se voleb do Evropského parlamentu v...

Cílem této centralizované výzvy je podpora akcí ke zvýšení informovanosti určených mladým lidem, pedagogickým pracovníkům pracujícím s mládeží a všem, kdo pracují v mládežnických organizacích, se záměrem podpořit aktivní účast mladých ve volbách do Evropského parlamentu v roce 2009 a informovat mládež o podstatě těchto voleb.

Uzávěrka pro předkládání žádostí Výkonné agentuře pro vzdělávání, kulturu a audiovizuální oblast (EACEA) je 15. července 2008.

Více informací:

Přihlášky na školení TOOLS 4 EVS!

2. června 2008

Mezinárodní školení na téma vzdělávací proces v EDS

V sekci školení k Akci 2 najdete aktuální pozvánku i přihlášku na školení TOOLS 4 EVS! Jedná se o mezinárodní školení na podporu vzdělávacího procesu v EDS pořádané ČNA Mládež v Telči v termínu 8.-13. srpna 2008.



Kateřina Děkanovská publikováno: 13.06.2008 08:25 zobrazeno: 3680x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus