WebArchiv - archiv českého webu

Nabídka Biblí a biblických textů za dotované ceny pro Celonárodní čtení Bible

Vážení přátelé,

také letos se Česká biblická společnost rozhodla podpořit akci Celonárodní čtení Bible výjimečnou nabídkou Biblí a vybraných biblických textů za speciální dotované ceny. Najdete ji v příloze tohoto mailu, popř. na našich stránkách http://www.dumbible.cz/web/cs/informace/clanky/clanek/nabidka-pro-organizitory-celonarodniho-cteni-bible

Svoje objednávky zasílejte mailem na adresu obchod@dumbible.cz. Prosíme o upřesnění, zda budete chtít knihy poslat prostřednictvím České pošty jako balík na poštu nebo balík do ruky, popř. kurýrem GLS. Do objednávky uveďte prosím celou svou adresu včetně telefonního čísla, na které Vám Česká pošta může zaslat informační sms, popř. se Vám ozve kurýr GLS, aby se s Vámi domluvil na předání zásilky.

K ceně zboží bude připočítáno poštovné 130 Kč, při objednávce titulů nad 3000 Kč je poštovné zdarma.

Objednané zboží Vám pošleme spolu s fakturou, kterou najdete vloženou v plastovém obalu, který bude přilepen na vnější straně balíku. Prosíme o co nejrychlejší proplacení uvedené částky na náš účet.

Knihy nesmějí být použity ke komerčním účelům, snížené ceny poskytujeme pro osvětové, evangelizační a misijní projekty.

Speciální nabídka platí do 7. dubna 2015. Rádi bychom podpořili také letošní Noc kostelů, o nabídce Vás budeme včas informovat.

Těšíme se na další spolupráci s Vámi a přejeme požehnaný velikonoční čas.


S pozdravem za ČBS

Mgr. Marta Pumrová

Obchodní oddělení

 

Česká biblická společnost

Náhorní 1816/12

182 00 Praha 8 - Kobylisy

tel: 284 693 926

www.dumbible.cz

 

Nabídka pro veřejné čtení v letáku v příloze pdf.

 

Přílohy:

pdfLeták



Václav Drašnar publikováno: 23.03.2015 09:22 zobrazeno: 1566x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus