WebArchiv - archiv českého webu

Diskusní klub mladých

28.01.2014

Od ledna 2014 se každý měsíc bude v Praze scházet mládež k diskusním večerům nad aktuálními společensko-etickými tématy. Diskusní klub mladých bude pořádat náboženská obec Praha 1 – Nové Město ve spolupráci s Via Facti - organizací mládeže CČSH.

Slavnostní zahájení a zároveň první setkání diskusního klubu mladých se uskuteční poslední úterý v lednu 28. 1. 2014 od 18,30 hodin ve vytápěné sakristii chrámu sv. Mikuláše na Staroměstském náměstí. Tématem, nad kterým budou mladí členové CČSH i jejich přátelé v lednu diskutovat je Role sociálních sítí v našem životě. K pravidelnému setkávání zveme všechny zájemce, uvítáme návrhy diskusních témat i jména hostů, které bychom mohli pozvat. Našim cílem je posílit hlas mladých, nechat je vyjádřit svůj názor, formulovat myšlenky a nápady.

Diskusní klub mladých se chce stát platformou, kde se mladí budou scházet, zamýšlet se a diskutovat z křesťanské perspektivy nad tématy, která je zajímají. K diskusím, které se budou konat každé poslední úterý v měsíci, budou zváni i odborníci, specializující se na dané odvětví. Ke každému tématu budou připraveny materiály, informace a sumář různých názorových pohledů na věc, aby byla diskuse vedena na úrovni a na základě objektivních faktů. Každé setkání diskutujících je i společenskou událostí, proto bychom rádi „pracovní“ část zakončili v neformálním prostředí. Více informací k projektu naleznete na www.svmikulas.cz, dotazy a nápady nám piště na mailovou adresu asistentka@svmikulas.cz. Těšíme se na diskuzi!

M. V. Kopecká, K. Mlýnková



Václav Drašnar publikováno: 20.12.2013 09:37 zobrazeno: 2116x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus