WebArchiv - archiv českého webu

Seminář EYCE o překonávání fundamentalismu a násilí

Pogradec, Albánie 21.09.2008 Ještě než začne nový semestr, zajeďte si do Albánie a dozvíte se mnoho nového, zažijete nečekané a vrátíte se změnění. Pogradec je to pravé místo, kde přemýšlet o překonání násilí.

Ve dnech 21.-28. září 2008 se v albánském Pogradeci sejde skupina mladých lidí z celé Evropy, příslušníci rozličných církví i náboženství, ale s jednou vizí. Dozvědět se něco víc o fundamentalismu, o konfliktu v Albánii (a Makedonii, která začíná už jen za jezerem) a hledat způsoby, jak ve svém vlastním prostředí přemoct sílu fundamentálních pozic a násilných sklonů.

Toužíte-li být mezi nimi, zašlete přihlášku, kterou i s pozvánkou naleznete v příloze článku, na adresu general.secretary@eyce.org do 18. srpna 2008 a počkejte si na dopis o přijetí. Českých účastníků je tradičně málo, proto neváhejte a šiřte tuto nabídku dál. Jde skutečně o nevšední zážitek!

Semináře EYCE mají pro nás tu výhodu, že pro ČR jsou zvýhodněny 90% slevou na vše. Tedy na účastnický poplatek i na cestovní výlohy. Celkem Vás tedy kurz přijde zhruba na 40-50 eur. Navíc můžete požádat kancelář Ekumenické rady církví o finanční výpomoc.

Více čtěte v přiložené pozvánce!

Přílohy:

pdfPozvánka - Albánie docPřihláška - Albánie



Kateřina Děkanovská publikováno: 17.07.2008 08:50 zobrazeno: 3585x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus