WebArchiv - archiv českého webu

Hradecké dny sociální práce

10.10.2014

Milé sestry, milí bratři!

Dovolte, abych vás pozval na mezinárodní vědeckou konferenci nazvanou XI. Hradecké dny sociální práce. Hlavní téma zní: Sociální práce v kontextu lidských práv. Termín konání: 10. až 11. října, Hradec Králové, Hradecká 1227. Letos poprvé byla ustavena tzv. „křesťanská sekce“, která pod číslem 7 shromažďuje profesory, docenty, doktory, magistry, bakaláře, kteří se zaměřují na křesťanskou tématiku. V neposlední řadě se účastní této konference studenti, kteří jsou aktivní a dynamickou složkou celého konání konference.

Naše sekce  se ustavila pod názvem:“Lidská práva v kontextu charitativní a sociální práce“, což poskytuje možnost, abyste se podíleli i vy na této konferenci svými duchovními obdarováními, znalostmi, zkušenostmi a modlitbou!

Jsem rád, že mohu potvrdit, že celou konferenci zaštítí a osobní účastní obohatí ministryně práce a sociálních věcí paní Michaela Marková-Tominová. Úlohu hlavního řečníka přijala ombudsmana paní Anna Šabatová.  Jednotlivé sekce zahájí svou činnost po vystoupení paní Mgr. Michaely Marksové-Tominové (pátek 10.00- 10.30  ad.) a po vyslyšení hlavního referátu paní ombudsmany Mgr, Anny Šabatové PHD (10.30-12.00): Odpovědnost státu za dodržování práv seniorů závislých na péči.

Za naši církev  /CČSH)/ na konferenci vystoupí mimo jiné bratr doktor Jan Rokyta, duchovní v Pardubicích. Účast in spe slíbil i biskup královéhradecký bratr Pavel Pechanec.

 

Na konferenci srdečně zve

Martin Chadima

- garant sekce č. 7-

 



Václav Drašnar publikováno: 24.09.2014 04:19 zobrazeno: 1862x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus