WebArchiv - archiv českého webu

SoulFly 2019

26.04.2019

 

Kreativní centrum Getsemany při NO CČSH v Hodoníně ve spolupráci s GVU v Hodoníně, tvůrčí skupinou HAČTE!, DK a Muzejním spolkem ve Strážnici a dalšími subjekty zve duchem mladé čtenáře Českého zápasu na všech 27 akcí letošního,  již 8. ročníku premiérového festivalu původní autorské tvorby SoulFly 2019. Koná se v termínu od 26.dubna do 8. května 2019. Převážná část akcí festivalu se koná v Hodoníně, dvě akce ve Strážnici a jedna v Brně. Na festivalu je již tradičně prezentováno to nejnovější, co vzniká v oblasti autorské tvorby napříč obory tvůrčí činnosti a to nejen v našem regionu - v živé komunikaci s tím, co je nového v okolním světě. Velká část této tvořivé činnosti vzniká i přímo na půdě hodonínského husitského sboru.

Festival letos zahrnuje ve svém programu 6 koncertů, 3 výstavy, 2 autorská a scénická čtení, 7 performancí, 5 filmových představení, 3 přednášky, ale také třeba zážitkovou hru podle Komenského "Labyrintu světa a ráje srdce", workshop hudební kompozice, tři duchovní setkání, nebo alternativní pouť. Vstup na všechny akce festivalu je volný, kapacita míst dostatečná. Hlavní organizátor festivalu, tedy Rada starších hodonínského sboru CČSH, pojímá festival i letos především jako dárek své církvi, kterou máme rádi a hodláme se takto pomalými, ale jistými krůčky spolupodílet na jejím znovuvstupování do veřejného prostoru, kde má právě církev možnost a vlastně i poslání propojovat lidi toužící po duševním pohybu v nejširším smyslu slova. Více informací získáte na webu festivalu www.soulfly2019.webnode.cz .

Těšíme se na vás.

Petr Vaculovič a Daniela Andršová

 

Přílohy:

gif3737-plakat-pasije-a4-pro-cz.gif



Klára Matoušová publikováno: 01.04.2019 11:35 zobrazeno: 585x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus