WebArchiv - archiv českého webu

Pozvánka na konferenci o sociální krizi východní Evropy

Míšeň 02.10.2009 Ekumenická akademie Míšeň pořádá konferenci k aktuálnímu tématu měnící se Evropy - krize sociálního zajištění občanů.

Ve dnech 2. - 4. října pořádá Evangelická akademie v Míšni konferenci nad tématy rostoucí chudoby, nezaměstnanosti, sociální frustrace apod., které provázejí současnou východoevropskou společnost. Jedním z přednášejících je bratr Dr. Jiří Silný, ředitel ekumenické Akademie Praha a odborník na sociální problematiku nejen evropskou. Pro účastníky ze střední a východní Evropy je možné získat jisté finanční úlevy. Jazykem konference je němčina. Bližší informace jsou v přiloženém letáku.
Prosíme, aby se případní zájemci z řad duchovních i laiků hlásili na Odboru pro vnější vztahy (dekanovska@ccsh.cz; 724 486 845; 220 398 114), abychom měli přehled o účasti a mohli dále s účastníkem spolupracovat v šíření získaných informací dále do církve. Děkujeme.

Přílohy:

pdfLeták ke konferenci v Míšni



Kateřina Děkanovská publikováno: 09.07.2009 08:47 zobrazeno: 1327x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus