WebArchiv - archiv českého webu

„Dny Komenského“ a ekumenická bohoslužba v Uherském Brodě

29.03.2014

J. A. Komenský nebyl pouze pedagog a filosof, ale také kněz a biskup. Nejenom za jeho kněžskou službu, ale i za jeho přínos národu a světu poděkujme pánu Bohu na ekumenické bohoslužbě. Slavnostní ekumenická bohoslužba proběhne v sobotu 29. března v 17 hod. v chrámu Mistra Jana Husa v Uherském Brodě. Bohoslužbu pořádá místní NO CČSH. Srdečně zvou duchovní církví v Uherském Brodě.

Akce tradičně propojí velké množství organizací, institucí i firem v Uherském Brodě. Dny Komenského mají letos podtitul „Dílny lidskosti“ a několik takových akcí a „dílen“ bude v Brodě probíhat po celý poslední březnový týden (24. – 30. 3), a to pro dospělé i děti.

Tradiční vrchol Dnů Komenského - Konferenci k aktuálním tématům pedagogické praxe - letos mimořádně nahradí daleko prestižnější akce celorepublikového významu: Konference České pedagogické společnosti. Její plenární jednání ve čtvrtek 27. března mohou navštívit také akreditovaní účastníci Dnů Komenského.

Podrobnosti najdete na: www.dnykomenskeho.tk

Přílohy:

pdfProgram den po dni



Václav Drašnar publikováno: 19.03.2014 02:59 zobrazeno: 2132x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus