WebArchiv - archiv českého webu

Pozvánka na seminář Zkušenost v komunitní práci

26.10.2007

Zkušenost v komunitní práci

Praha 26. – 27. října 2007

V rámci projektu Pražská škola alternativ pořádá Ekumenická akademie (odložený) seminář o nových metodách komunitní práce, zaměřený na roli pracovníka  v interakci s komunitou, v které působí. Koncept byl vytvořen v rámci mezinárodního projektu CABLE (Community Action Based Learning for Empowerment).

Seminář je určen pro dobrovolné i profesionální pracovníky nevládních organizací, samospráv, státní správy, církví a rozvojových projektů, který hledají nové impulsy pro svou práci a zároveň chtějí pracovat i na sobě. Odhalování vlastní role v procesu komunitní práce bude spojeno se získáváním zkušeností práce ve skupině a s metodami posilování komunit při využití jejich vlastních zdrojů.

Seminář povede Tony Addy (European Contact Group a Diaconica University, Finsko), facilitátory skupin budou čeští účastnici projektu CABLE. Tlumočení je zajištěno.

Seminární poplatek je 350 Kč, platí se v hotovosti na místě (zahrnuje oběd 27.10. a nápoje během jednání, pronájem místností). Přímo v místě konání můžeme zajistit nocleh (550,- Kč ve dvoulůžkovém a 450,- Kč ve třílůžkovém pokoji.

Počet účastníků je omezen, přihlaste se co nejdříve.

Přihlašování a další informace:
Ekumenická akademie Praha, Na Míčánkách 1, 101 00 Praha 10 (toto je adresa pro poštu, není to místo konání semináře!)
E-mail: ekumakad@volny.cz; Tel./fax: 00420 272737077 www.ekumakad.cz  mobil 737574412  Skype: Ekumenicka akademie Praha

V přihlášce uveďte

Jméno, adresu, telefon, věk, povolání, jaké máte zkušenosti v komunitní práci, resp. co od semináře očekáváte. Uveďte, zda potřebujete nocleh. Přijetí na seminář vám potvrdíme.

Jiří Silný, organizační vedoucí semináře



Lenka Nováková publikováno: 09.10.2007 02:01 zobrazeno: 4176x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus