WebArchiv - archiv českého webu

Zveme na Liturgický workshop

03.10.2017

Srdečně vás zveme na Liturgický workshop, který se uskuteční 3. října 2017 od 9.00 hodin v Brně na Lipové (Penzion Zahrada). Workshop pořádají společně Liturgická a Misijní komise při ÚR. Cílem je seznámení se s liturgickými tvary, které se vedle liturgie Dr. Farského také používají v Církvi československé husitské (například na setkáních mládeže, na duchovních cvičeních, v menších společenstvích, v domovech pro seniory, ve zdravotnických zařízeních atp.).

Se svými příspěvky vystoupí: Filip Štojdl, Lukáš Bujna, Štěpán Klásek, Petr Šandera, Juraj Dovala, odborným garantem workshopu je bratr patriarcha Tomáš Butta.
Pokud potřebujete ubytování z 2. na 3. 10., pište na: info@penzion-zahrada.cz, tel. kontakt: 728579568. Poplatek za ubytování je zvýhodněný a činí 100,- Kč. Účast na workshopu je jinak bezplatná, stravu si zabezpečí každý sám. Oběd bude společný v restauraci Nika.

Za Liturgickou a Misijní komisi bratr Filip a bratr Juraj, biskupové



Václav Drašnar publikováno: 11.09.2017 03:24 zobrazeno: 2426x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus