WebArchiv - archiv českého webu

Seminář EYCE – Čelit ekonomické krizi – role a možnosti mládežnických organizací

Klaipeda 01.08.2010 Letní seminář s názvem „Čelit ekonomické krizi – role a možnosti mládežnických organizací“ se bude konat ve dnech 1. – 8. srpna 2010 v litevské Klaipedě.

Kurz je zaměřen na ekumenické mladé pracovníky v oblasti ekonomické spravedlnosti. Seminář se bude snažit nahlížet ekonomickou nespravedlnost a chudobu z různých perspektiv a zároveň chce poskytnout účastníkům praktické nástroje, jak vést tímto směrem zaměřené projekty a jak zvyšovat povědomí o existenci a principech nespravedlivých ekonomických modelů ve svém okolí a svých církvích či organizacích.

Účastníci by měli být z různých zázemí a zajímat se či být aktivní na poli ekonomické spravedlnosti. Měli by být schopní vést otevřený dialog i přispět k programu vlastní iniciativou. Zároveň by účastníci měli být schopni předat získané poznatky dál ve svých organizacích nebo skupinách stejně jako by měli být schopní zasazovat se o viditelnost tématu účasti mladých lidí na dění ve své zemi.


Přihlášky lze posílat do 15. června 2010, do 12:00 (budete-li žádat o finanční výpomoc, je potřeba získat souhlas s cestou od Ekumenické rady církví. V případě zájmu kontaktujte odpovědnou sekci CČSH na dekanovska@ccsh.cz )


Více informací na www.eyce.org a v příloze článku.



Přílohy:

docEYCE - Ekonomická spravedlnost, Klaipeda



Kateřina Děkanovská publikováno: 20.05.2010 02:12 zobrazeno: 3340x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus