WebArchiv - archiv českého webu

Blíží se festival SoulFly 2017

30.04.2017

SoulFly 2017 (30. dubna - 8. května 2017) je šestý ročník nízkorozpočtového multižánrového festivalu premiér tvůrců z Hodonína a širokého okolí (Prahu nevyjímaje), který se koná každoročně v Husově sboru Církve československé husitské v Hodoníně. 

Festival  SoulFly  pořádá  Rada  starších  (a  mladších) NO CČSH v Hodoníně. Je především vyvrcholením a pilotní prezentací celoročních aktivit Kreativního centra Getsemany, které působí v našem sboru. 

Výkonnými koordinátory festivalu jsou Petr Vaculovič a Daniela Andršová. S organizací vypomáhají naši milí spolupracovníci: biskup brněnský CČSH Mgr. Juraj Jordán Dovala, Luboš Brablc, PhD Marek Pavka, MgA Zdeňka Vaculovičová, Václav Vaculovič, Jarmila Moosová, Pavel Blažek, Aleš Hajduch a mnozí další. 

Jde o nízkorozpočtovou akci. Provozní náklady festivalu jsou natolik zanedbatelné, že mohou být součástí běžných provozních nákladů naší obce.Všichni účinkující a organizátoři festivalu konají svou práci na jeho uskutečnění zcela bez nároku na jakékoli ohodnocení a patří jim za to všem OBROVITÁNSKÝ DÍK.

Vstup na všechny akce festivalu je volný pro širokou veřejnost, je ale možné při kterékoli z akcí festivalu přispět drobnou částkou na provozní náklady NO CČSH v Hodoníně formou příspěvku do běžné sborové sbírky.  


Program festivalu a podrobné informace najdte na http://soulfly2017.webnode.cz/



Václav Drašnar publikováno: 13.02.2017 03:52 zobrazeno: 1297x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus