WebArchiv - archiv českého webu

Pojďme se domluvit

Praha 24.09.2009 Ústřední rada CČSH pořádá ve dnech 24. - 25. září 2009 v prostorách Husitské teologické fakulty UK seminář o komunikaci "Pojďme se domluvit".

Zažíváte střety a konflikty s kolegy či v soukromí? Jak řešit konfliktní situace a jak jim předcházet? Chcete mít větší vliv na dění kolem vás? Umíte dát druhým najevo, že právě překročili hranice vašeho „já“ a pohybují se mimo povolený prostor? Chcete umět cíleně využít nástroje komunikace? Víte, jak dát druhému najevo, že je důležitý, že si ho vážíte? Máte chuť se naučit něčemu novému? Právě pro vás je určen seminář „Pojďme se domluvit“.

 

Na semináři se seznámíme se základními komunikačními nástroji – kladením otázek a aktivním naslouchání, díky kterým nejenom lépe porozumíme druhým, ale dokážeme také předcházet nedorozumění a konfliktům. Použití těchto nástrojů si všichni vyzkoušíme v modelových situacích.

 

Přílohy:

docSeminář o komunikaci Pojďme se domluvit



Vladimíra Marková publikováno: 11.09.2009 03:37 zobrazeno: 1671x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus