WebArchiv - archiv českého webu

Online přenosy v čase koronaviru

Přátelé v Kristu, sestry a bratři,
všichni studenti a vyučující na HTF UK!
 
Jak jistě již všichni určitě víte, od dnešního dne platí na celé území České republiky zpřísnění opatření proti nemoci Koronaviru. Vzhledem ke všem těmto nejnovějším okolnostem jsme se pro Vás (jak jsme již avizovali v poslední výjimečném emailu) rozhodli pořádat živá vysílání skrze sociální síť Facebook.
 
Co když ale účet na Facebooku nemáte, z pádných důvodů si ho nechcete zakládat, či případně naše živé přenosy nestíháte? Máte například v rodinném kruhu někoho, kdo nepronikl do světa moderních technologií (babičku, dědečka)? I pro Vás máme řešení, od včerejšího večera máme vlastní YouTube kanál, kam budeme všechny záznamy těchto přenosů, pokud možno v co nejrychlejším termínu, nahrávat.
 
Na kanál se dostanete po rozkliknutí obrázku nad tímto textem, případně po kliknutí na odkaz: https://www.youtube.com/channel/UCbXpzqyudU23wWgEpd2_5bg
 
Kromě online bohoslužeb se budeme snažit Vám všem poskytovat touto cestou i další obsah, jako budou různé přednášky a rozhovory (doufáme :-).
 
S pozdravem, přáním Božího požehnání
 
a pevného zdraví v nadcházejících dnech a týdnech,
 
Vaši duchovní Daniel, Filip a pracovníci sboru CČSH na Vinohradech.



Josefína Hudcová publikováno: 17.03.2020 10:06 zobrazeno: 504x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus