WebArchiv - archiv českého webu

Nabídka semináře k Noci kostelů

 

Sestry a bratři v církvích sdružených v ERC,

 

věnujte prosím vaší pozornost následujícímu dopisu a nabídce semináře pro ty, kteří se chtějí zapojit do Noci kostelů 2016.

 

Vážení přátelé,

v letošním roce nabízíme vám, kteří se podílíte na přípravě Noci kostelů, i dalším zájemcům jako podpůrnou metodickou pomoc pro přípravu nového ročníku dvoudílný praktický seminář.

První část se uskuteční 4. února 2016. Během tohoto večera vás seznámíme s možnostmi, jak vytvořit program, který se týká prostoru kostela. Ukážeme vám, jak takový program připravit ve velkém i menším kostele, jak jednotlivé aktivity přizpůsobit očekávanému počtu návštěvníků, jak maximálně využít chrámový prostor, aby se s ním návštěvníci mohli seznámit apod.

Druhý večer proběhne o týden později, 11. února 2016. V něm nabídneme odpovědi na podněty, které zaslali v rámci ankety organizátoři loňského ročníku, a seznámíme vás s dalšími typy programů, které můžete využít. Po oba večery bude samozřejmě prostor i pro dotazy, diskusi, případně domluvu na další spolupráci.

Obě části workshopu se uskuteční v sále Pastoračního střediska, Kolejní 4, Praha 6, a to vždy od 19 hodin.

Na seminář je třeba se přihlásit, a to prostřednictvím formuláře, který najdete na adrese https://docs.google.com/forms/d/1VCrhRJjKixA-3CpJ5mANFCnk4ag7mktExVZgLFVw1CU/viewform

Děkujeme a těšíme se na vás!

 

 

Zuzana Kakušková

Arcibiskupství pražské

Pastorační středisko

Thákurova 3, 160 00  Praha 6

tel.: 220 181 705

e-mail: Zuzana.Kakuskova@apha.cz

www.apha.cz

 



Václav Drašnar publikováno: 14.01.2016 10:30 zobrazeno: 1512x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus