WebArchiv - archiv českého webu

Vánoční rozjímání ve vinohradském sboru

03.12.2013

Husův sbor CČSH v Praze na Vinohradech Vás srdečně zve na večer hudby a mluveného slova v podání dvou významných osobností české kultury. Dovolte, abychom se inspirovali citací samotných tvůrců večera, který se může stát i večerem Vaším:

„Jak málo se dnes předvánoční období ve své hektičnosti podobá onomu vysněnému ideálu, jak vzdálené je pravému smyslu adventu. Očekávání příchodu s připomenutím starých zvyků a cestu ke zklidnění nabízí Vánoční rozjímání, v němž svá obdarování naleznou všichni, kteří se zúčastní.“
Půvabné koledy ve virtuosním podání Štěpána Raka a texty K. J. Erbena, K. V. Raise, J. V. Sládka, F. Šrámka či V. Čtvrtka umožní spoluprožít nejkrásnější svátky roku v jedinečné atmosféře a navrátit se na chvíli k jejich kořenům.

Vystoupení kytarového virtuosa profesora Štěpána Raka a mistra slova Alfréda Strejčka proběhne v prostorách Husova sboru na Vinohradech 3. prosince od 19.00 hodin.

Jednotné vstupné: 120 Kč. Dopravní dostupnost: tramvaj č. 10 a 16, stanice U vodárny, metro A, Náměstí Jiřího z Poděbrad, vstupenky k dostání v den konání večera od 18.00 hodin v předsálí Husova sboru.            



Václav Drašnar publikováno: 07.11.2013 12:38 zobrazeno: 2269x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus