WebArchiv - archiv českého webu

Jubilejní Bible - speciální vydání ke 100. výročí založení Československa

22.11.2018

Rádi bychom Vám představili předvánoční novinku, Jubilejní Bibli – největší a nejlépe čitelnou Bibli v Českém ekumenickém překladu, která kdy vyšla.

Jedná se o unikátní vydání ve zcela nové grafické úpravě, a to ve dvou reprezentativních variantách. Knihu doprovází samostatná příloha Češi a Bible, která shrnuje historii hesla PRAVDA VÍTĚZÍ na prezidentské standartě a přináší zajímavé citáty o Bibli a křesťanství, které pronesly významné osobnosti z politického, vědeckého, náboženského i uměleckého světa v dobách těžkých i nadějných.

Bible budou k dispozici ke konci listopadu, ale již nyní můžete využít akce „100 LET OD VZNIKU ČESKOSLOVENSKA – 100 DNÍ SLEVA“, kdy je možné Bibli koupit za výjimečně výhodnou cenu. Podrobnosti o Bibli najdete v přiloženém letáku nebo v našem internetovém obchodě, kde si ji také můžete objednat https://www.bibleshop.cz/100-let-od-vzniku-ceskoslovenska-100-dni-sleva.

Přílohy:

pdfJubilejní Bible-informační leták



Oldřich Nováček publikováno: 22.11.2018 09:39 zobrazeno: 1295x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus