WebArchiv - archiv českého webu

Seminář EYCE o ekonomické spravedlnosti a lidských právech

První seminář EYCE v roce 2009 proběhne v Budapešti a zaměří se ekonomickou spravedlnost jako součást lidských práv.

Ekonomický systém současného světa není spravedlivý a my jako křesťané jsme povinni prosazovat spravedlnost pro všechny. Potíže činí světu také uznat, že ekonomická spravedlnost je součástí lidských práv a jako takovou je potřeba ji stále prosazovat a upevňovat.

Ekumenická rada mládeže v Evropě (EYCE) započne nový rok právě seminářem o ekonomické spravedlnosti, lidských právech a jejich duchovním rozměru. Seminář bude opět mezinárodní a bude se konat ve dench 1. - 8. března 2009 v prostorách Centra pro mládež Rady Evropy na vršcích Budy s překrásným výhledem na Pešť. Jednacím jazykem je angličtina.

Účastníci zaplatí za všechnu režii, ubytování i jídla pouze 45 eur a veškeré cestovní náklady jim budou uhrazeny zpětně. Zaplacenou částku je navíc po domluvě možné získat od ERC v rámci podpory vzdělávání mládeže. Přihlášku, kterou spolu se zvacím dopisem naleznete v příloze je potřeba odeslat kanceláři EYCE do 15. ledna!!!

Přílohy:

docPřihláška na kurz do Budapešti pdfZvací dopis - Budapešť



Kateřina Děkanovská publikováno: 22.12.2008 10:50 zobrazeno: 3282x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus