WebArchiv - archiv českého webu

Výcvikový kurz s tematikou HIV/AIDS a genderu

EYCE zve na letní kurz do Polska, jehož tématem bude HIV/AIDS jako problematika gewnderu. Kurz je součástí víceleté kampaně EYCE proti této chorobě.

Vážené sestry, vážení bratři,

dovoluji si Vás pozvat na letní výcvikový kurz, který pořádá Ekumenická rada evropské mládeže (EYCE). Tento kurz proběhne 10.-17. srpna v polském Szscyrku a jeho zaměřením je HIV/AIDS jako problém genderu.

Kurzy EYCE jsou zaměřeny nejen na mladé křesťany, kteří mají zájem o rozšíření obzorů a navázání cenných kontaktů v zahraničí v oboru, ve kterém se pohybují. Jedinou podmínkou je alespoň střední znalost angličtiny, ale vždy se najde někdo, kdo ochotně pomůže s překladem. Díky podpoře Rady Evropy je také možné získat stipendium a v případě naší země dokonce 90% na účastnickém poplatku i na cestovném. Je také možné kontaktovat kancelář ERC a požádat o doplacení zbývajících 10%.

V příloze naleznete informační dopis a přihlášku, kterou je nutné poslat do 25. července. Více informací získáte na www.eyce.org nebo kontaktujte s. Vodičkovou: vodickova@ccsh.cz, tel: 220 398 114; 724 045 197.

Přílohy:

docPřihláška - Polsko pdfZvací dopis - Polsko



Kateřina Děkanovská publikováno: 03.07.2008 09:30 zobrazeno: 3618x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus