WebArchiv - archiv českého webu

Pro media

Mediální partnerství Sázavské pouti nabízí médiím spoluúčast na nekomerčním projektu, jehož návštěvnost každým rokem roste. Kromě možnosti daňového odpisu poskytuje také možnost vlastní prezentace média návštěvníkům přímo v areálu akce a to v libovolné formě (záleží na dohodě a na rozsahu médiem poskytnutého reklamního prostoru).

Z předchozích, spíše charitativně laděných laskavostí ze strany médií se v průběhu několika let stala oboustranně prospěšná spolupráce. Za velký úspěch považujeme především reportáž na programu ČT1 v rámci pořadu Křesťanský magazín, jehož sledovanost je velmi vysoká. Prezentace akce prostřednictvím České televize významně vyzdvihuje možnosti mediálních partnerů a rozšiřuje tak jejich možnosti.

Pro budoucí ročníky se plánuje mimo jiné větší zapojení digitálních a regionálních televizních stanic a rádií, stejně jako regionálního tisku. V jednání je i regionální vysílání celostátních televizních stanic.

Bližší informace: Mgr. Hana Tonzarová, tonzarova@ccsh.cz, tel.: 602 355 104



920

Hana Tonzarová publikováno: 30.12.2007 12:00 zobrazeno: 2677x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus