WebArchiv - archiv českého webu

Ustavující schůze Spolku absolventů a přátel HTF UK

V sobotu 31. března od 10.30 h se v sále H 109 v budově HTF v Praze 4, Pacovská 350/4 bude konat ustavující schůze připravovaného Spolku absolventů a přátel HTF.

Vážení absolventi a přátelé Husitské teologické fakulty Univerzity Karlovy v Praze,

pokud se cítíte být s touto institucí jakýmkoli způsobem v pozitivním smyslu spjati, například díky svému předchozímu studiu na této fakultě nebo jejích předchůdkyních, na jejichž činnost současná vzdělávací instituce bezprostředně navazuje, rádi Vás přivítáme na tomto setkání, na kterém budou podniknuty formální kroky, nezbytné k uvedení tohoto podniku v život.

Věříme, že připravovaný Spolek poskytne absolventům a přátelům fakulty přátelský a neformální prostor pro setkávání, získání informací o činnosti fakulty, případně i dějištěm drobných kulturních a společenských událostí.

V případě, že byste se rádi stali členy připravovaného Spolku, nicméně se nemůžete osobně zúčastnit připravovaného setkání, můžete přihlášku zaslat elektronicky na adresu absolventi@htf.cuni.cz nebo dopisem na adresu fakulty s poznámkou "Spolek absolventů".

S bratrským pozdravem členové přípravného výboru Spolku absolventů



Jitka Wendlíková publikováno: 14.03.2012 04:25 zobrazeno: 4081x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus