WebArchiv - archiv českého webu

Pozvánka na květnové akce ekologické sekce České křesťanské akademie

  • Ekologická sekce České křesťanské akademie zve na úterý 13. května 2014 do přízemí pražského kláštera Emauzy (Praha 2, Vyšehradská 49) na besedu "Jak se žije v Longyearbyen, největším městě na Špicberkách". Na toto téma promluví biolog a polárník Mgr. Jakub Žárský. Začátek je v 17:30 h, předpokládaný konec kolem 19 h.
  • Ekologická sekce České křesťanské akademie ve spolupráci s městskou částí Praha Suchdol a s několika občanskými sdruženími ze severu Prahy zvou na ekumenickou bohoslužbu za krajinu v sobotu 24. května 2014 v 15 hodin na louce na Sedleckých skalách v Praze 6 - Suchdole (nedaleko ulice Na Rybářce; doprava od metra A Dejvická autobusy 147 Budovec nebo 107 Kamýcká). Kázáním poslouží P. RNDr. Matúš Kocian, který je pověřen duchovní správou České zemědělské university. Po bohoslužbě RNDr. Jiří Sádlo z Botanického ústavu AV ČR uvede besedu na téma Chráněná území v Praze.

Bližší údaje jsou na webu http://jiri_necas.jetmouse.cz/akce/NejblizsiAkce.htm



Václav Drašnar publikováno: 10.04.2014 09:42 zobrazeno: 1830x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus