WebArchiv - archiv českého webu

Setkání se Stanislavem Komárkem

12.04.2016

 

Vážení a milí přátelé,

 

zveme Vás na další setkání z cyklu podvečerních setkání Career Talks – Hovory o profesní dráze. Pravidelně jednou měsíčně se setkáváme s osobnostmi působícími ve veřejném životě i s veřejnosti méně známými specialisty z různých oborů lidské činnosti. Naším cílem je představit co nejvíce zajímavých lidí různých profesí, jejich pracovních drah a pracovních i životních zkušeností. Popovídáme si v klidné a přátelské atmosféře například o tom, co naše hosty vedlo k výběru jejich povolání, co jim jejich zvolený obor přináší, čím je nabíjí či naopak, jak dobíjejí baterky, pokud jsou svým náročným zaměstnáním unaveni.

 

Naše pozvání tentokrát přijal pan

 

Prof. Stanislav Komárek

 

Který je osobností vskutku renesanční: biolog, filosof, etolog, antropolog, historik biologie i beletrista. Je autorem knihy Evropa na rozcestí, která vzbudila mezi veřejností velký zájem, mnoha dalších svébytných esejů, několika básnických sbírek a románů. Zabývá se zejména dějinami biologie, vztahem přírody a kultury, humánní etologií, biologickou estetikou, dílem Adolfa Portmanna a Carla Gustava Junga.

 

Datum a čas konání: úterý 12. 4. 2016 od 18:30h

Místo konání: Mozaiky Platform Dialog | Žitná 49 | Praha 1 | 2. patro

 

Součástí večera bude občerstvení složené ze specialit turecké kuchyně.

Počet míst omezen.

  

Pro účast se prosím registrujte na emailu: rsvp@platformdialog.cz

 

Těšíme se na Vás!

 

 

Harun Kaçmaz

 

Mozaiky o.s. Platform Dialog
www.platformdialog.cz

 

Plakát v příloze.

Přílohy:

jpgPlakát



Václav Drašnar publikováno: 30.03.2016 03:29 zobrazeno: 1555x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus