WebArchiv - archiv českého webu

Ekumenické týdny v lednu - brožury!

V lednových dnech nás již tradičně čekají modlitební ekumenické týdny - Alianční a Týden modliteb za jendotu křesťanů.

V rámci těchto modlitebních týdnů budou mít všichni bratři a sestry možnost opět se zapojit do modlitebně-bohoslužebného setkání Noc otevřených kostelů. Letos bude 18. ledna 2010. Při setkání lze použít texty z příručky pro Týden modliteb za jednotu křesťanů.
Prosíme všechny farnosti, které se chtějí zapojit do Noci otevřených kostelů a uspořádat akci ve sboru, aby zaslali bratru Čejkovi z Ekumenické rady církví přihlášku na email:

info@ekumenickarada.cz, pokud možno brzy. Tištěné plakáty k Noci otevřených kostelů, prosíme, objednávejte tamtéž co nejdříve, nejpozději však do 14. 12. 2009!

Brožurky k modlitebním týdnům naleznete v příloze. Je možné je také objednat přímo na Odboru pro vnější vztahy CČSH - k dispozici bude 50 kusů. Prosíme o rozšíření této infomace těm, kteří nemají přístup nebo dobré připojení na internet, aby i tito naši duchovní měli možnost se do akcí zapojit. Děkujeme.

Brožury objednávejte e-mailem: tonzarova@ccsh.cz nebo telefonicky: 602 355 104, 724 045 197. V období svátků a dovolených nebudeme k zastižení na pevné lince. Děkujeme za pochopení.

Přílohy:

pdfAlianční týden 2009 docModlitby za jednotu křesťanů 2010



Kateřina Děkanovská publikováno: 10.12.2009 11:36 zobrazeno: 2906x


Pension Betlém        HITS        Ekumenická rada církví        Husitská teologická fakulta        Ekumenická akademie        Hus